Resultaten voor humor boek

humor boek
de leider voor wie we het doen Blitsgroup.
Want ondanks de vele serieuze boodschappen, zit er ook veel humor in en is het boek voorzien van toepasselijke illustraties. Praktisch en verrassend Eindelijk een boek over hoe leiderschap echt in elkaar zit. Een bundel van hele pakkende en herkenbare verhalen die je ogen doen openen.
Scholieren.com.
Top 10: boeken met humor Tessa Heitmeijer.
Ze schrijft met veel fantasie en een enorme dosis humor. Ik moest meerdere malen smakelijk om de blunders van haar personages lachen, maar ook in latere boeken, zoals Verkikkerd, kon ik haar voorkeur voor vreemde namen en afkortingen ontzettend waarderen. 5: Maria Semple Waar is Bernadette? Dit is niet alleen een ongelooflijk goed boek, maar ook een boek dat ontzettend grappig is.
302 Found.
Dé vijftig boeken van de laatste vijf jaar volgens NRC Boeken. Hoeveel heeft u er gelezen? NRC.
Dé vijftig boeken van de laatste vijf jaar volgens NRC Boeken. Hoeveel heeft u er gelezen? 29 november 2013. Wie houdt de literatuur nog bij en hoe goed? Het Amerikaanse cultuurblog Flavorwire maakte een lijst met de vijftig voornaamste titels van de afgelopen vijf jaar en vroeg zijn lezers: hoeveel van deze boeken heeft u gelezen?
Humor: Lezerspunt, de boekenwinkel voor alle schrijvers.
Soms is het doel van het boek de lezer alleen maar laten lachen en soms heeft de humor de ondertoon. We voegen regelmatig nieuwe titels toe en breiden onze collectie aan nieuwe boeken van debuterende en minder bekende schrijvers continue uit.
Young Adult SciFi-boek vooral leuk door de humor boekenbijlage boekenbijlage.
Het verhaal van De 5de golf is prima. Maar het is de humor die Yancey in het boek heeft gestopt die het echt leuk maakt. Het verhaal is serieus, maar Yancey is niet bang voor af en toe een flauwe grap.
Humor RegioBoekWinkel.
Schietboukje, boukje veur op de plee heet dit boek van Fré Schreiber volledig. In deze luchtige. Fré Schreibers Toalboukje. Een nieuwe uitgave van meester Fré Schreiber. Dit boekje leert u op een speelse en gemakkelijke wi. Spoor in t zaand. Vol met humor, herkenbaor en vaok heerlijk nostalgisch: zó schref Willem Pol 1936 oet Nörg.
Humor Cadeau.
Golf: de heroine van de veertiger. Golf: de heroïne van de veertiger brengt een wel heel aparte ode aan. Golfen doe je in je eentje met een club. Golfen doe je in een eentje met een club is een boek vol humor, bijzon.
Boeken Sjaak Bral.
Alles mag belachelijk worden gemaakt: daar is het namelijk voor. Sjaak Bral laat andermaal zien dat hij, met humor, de maatschappij feilloos fileert. Dit boek bevat columns uit AD/Haagsche Courant, de belevenissen van Ome Ed en andere Haagse vertellingen, alsmede vele niet eerder gepubliceerde teksten.
Christelijke boeken met humor geschreven Ark Media.
1e druk februari 20102e druk juli 2010De succesvolle serie Peper zout heeft een nieuw deel erbij: Luid duidelijk. Een vijfde boek vol anekdotes, quotes en oneliners, die bij jong én oud zullen zorgen voor een lach op het gezicht. Een leuke serie boeken met humor, maar ook met een serieuze ondertoon.

Contacteer ons