Meer resultaten voor inkoop boeken groningen

inkoop boeken groningen
BoekenThuis.
Goede en voordelige 2e hands boeken, strips, platen en CDs. Onze winkel is gevestigd in het winkelcentrum Lewenborg, Groningen. U bent van harte welkom! In onze online winkel en op onze pagina bij Boekwinkeltjes vindt u een grote collectie boeken.
home BoekenThuis Groningen voor een goed en voordelig boek!
Wij hebben inmiddels meer dan 14.000 boeken en strips te koop staan via www.boekwinkeltjes.nl aangezien wij daarmee een grotere markt zullen hebben. Ook voor deze boeken geldt dat u ze online kunt bestellen en indien gewenst kunt ophalen in onze winkel.
Antiquariaat Berger en de Vries.
Uit de aard van ons bedrijf zijn wij geïnteresseerd in de inkoop van tweedehands en antiquarische boeken, prenten en/of vinyl. Heeft u enkele bijzondere boeken of juist een grotere hoeveelheid aan te bieden dan kopen wij graag van u in! De nadruk van het boekenaanbod ligt bij kunst, kunstenaarsboeken, bijzondere typografie, reclame-uitgaven en bedrijfscatalogi. Ook oude antiquarische boeken, literatuur, filosofie, Groningana en diverse andere onderwerpen hebben de belangstelling. Daarnaast kunt u in de winkel ook affiches, prenten, oude kaarten en vinyl-klassiekers vinden. Last but not least is er Bookmaker. Dit is een vast onderdeel van de winkel dat niettemin altijd in beweging is. Tweewekelijks wordt een nieuwe voorraad goedkoop geprijsde boeken neergezet. Dit unieke winkelconcept heeft gedurende vele jaren een trouwe klantenschare getrokken. Berger De Vries werkt met zoeklijsten en met onregelmatig verschijnende catalogi en nieuwsbrieven over exposities of anderszins waarvoor u zich in kunt schrijven. Laat u verrassen en kom eens langs. Ons motto: Wij hebben de boeken die ù zoeken! Berger De Vries Pelsterstraat 27-29. 9711 KH Groningen.
2e hands boeken in Groningen boekhandel-info.nl.
Inkoop en verkoop 2e hands boeken, strips en lp's' Wij hanteren nette prijzen waardoor wij ook voor de kleine beurs toegankelijk zijn. Zo is er bij ons al een boekje voor. Kajuit 325, Groningen. Berger De Vries / Bookmaker Groningen.
van der Velde Tweedehands inkoop.
Onze medewerkers heten u van harte welkom in.: Van der Velde Drachten. Van der Velde Groningen Akerkhof. Van der Velde Groningen Grote Markt. Van der Velde Sneek. Van der Velde Leeuwarden. Van der Velde Assen. Van der Velde Boeken Dokkum.
Inkoop boeken Groningen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen hebben samen ongeveer 40.000 studenten. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Groningen, die ook te vinden zijn in de rubriek inkoop boeken! Martini Ziekenhuis Groningen. Telefoonnummer Martini Ziekenhuis Groningen.
Inkoop van nieuwe en tweedehands boeken Uitgeverij Taal Teken / De Jong Boeken.
Inkoop van boeken, ook in: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Dokkum, Sneek, Harlingen, Franeker, Joure, Gorredijk, Burgum, Surhuisterveen, Winsum, Damwoude, Surhuisterveen, Kollum, Ferwerd, Workum, Koudum, Buitenpost, Goutum, Winsum, Appelscha, Damwoude, Veenwouden, Lemmer, Emmeloord, Groningen, Friesland, etc. Wij halen de boeken graag bij u op, verzending is wellicht ook een optie bij kleine partijen.
Inkoop van boeken BoekenPlatform.nl.
Inkoop van boeken. Heeft u tweedehands boeken in goede staat en wilt u deze verkopen, neemt u dan contact op met een antiquariaat of boekverkoper bij u in de buurt of regio. Vrijwel alle antiquariaten en boekverkopers die opgenomen zijn op BoekenPlatform.nl kopen graag boeken in.

Contacteer ons