Op zoek naar tiener boeken?

tiener boeken
Leesplein 15.
Samen met zijn enige vriend Scorpius Malfidus probeert hij terug te reizen in de tijd om een fout van zijn vader de dood van Carlo Kannewasser in HP deel 4 goed te maken. Uitgever: Little Brown, 2016. Aantal bladzijden: 343.
13.
De eerder verschenen boeken Schijnbewegingen, Tegenspel en Spiegeljongen. Een koffer vol Fabeldieren. Ontdek de magie van de film Fantastic Beasts and Where to Find Them. Een roman gebaseerd op feiten, over de zoon van Thomas Mann. Over vriendschap, verliefdheid en de heel dunne grens die daar soms tussen is.
Jeugdboeken 12 tot 15 jaar de Bibliotheek.
Zo kun je een boek kiezen dat past bij jouw leesniveau en schooltype. Lezen voor de lijst instap-niveau. Meer informatie over de leesniveaus. Boeken zoeken op onderwerp. Boeken over de Tweede Wereldoorlog Bekijk details. Boeken over Echt gebeurde dingen Bekijk details.
Young adult Online boeken bestellen bij Bruna Bruna.nl.
Dit is het geval bij veel jongeren die graag lezen. Young adult boeken zijn hier de oplossing voor. Deze boeken zijn speciaal voor jongeren vanaf 15 jaar. De spanning van boeken voor volwassenen maar dan met hoofdpersonen van je eigen leeftijd.
Leesplein 15.
In zijn eerdere boek Mijn meneer beschreef ted van Lieshout al hoe hij als jongen een relatie had met een oudere man. In dit boek gaan de oude en de jonge Ted met elkaar in gesprek over de vraag hoe deze relatie zijn leven heeft getekend.
Leesplein 12.
Boeken voor 12. Let op: bij de boeken staan 1, 2 of 3 sterretjes. Hoe meer sterretjes, hoe moeilijker het boek! Schrijver: Natasza Tardio. Dana is helemaal klaar voor een geweldige werkweek op Texel en stapt uitgelaten op de bus.
Meidenboeken bij Uitgeverij De Fontein, kinder en jeugdboeken.
Grappige, herkenbare en soms ontroerende verhalen over eerste vriendjes, vriendinnen en misverstanden. Ook vind je hier de spannendste YA-thrillers en boeken die je aan het denken zetten. Kortom, met deze boeken ben je uren zoet. Volg het laatste nieuws over jouw favoriete schrijvers, meld je aan voor ons panel en bekijk coole boektrailers en filmpjes!

Contacteer ons