Resultaten voor meest gelezen boeken

meest gelezen boeken
Populaire boeken.
Welke boeken worden er op dit moment veel gelezen? Hier vind je een overzicht van populaire boeken. Klik verder om de recensie te lezen of het boek te kopen. 26 mei 2015 door Martijn. 2017 Mustreads.nl Kijk ook eens op Frankrijkpuur.nl, voor inspiratie voor je vakantie in Frankrijk.
Top 10 Best Verkochte Boeken aller tijden Alletop10lijstjes.
Vooral in Amerika en Engeland worden de Narnia boeken door bijna alle kinderen gelezen. De Kleine Prins Antoine de Saint-Exupéry 80 miljoen. Van het Franse kinderboek Le Petit Prince zijn de exacte verkoopcijfers niet bekend, er zijn zelfs schattingen dat het 200 miljoen keer is verkocht. De illustraties in het boekje, gemaakt door de schrijver zelf, zijn misschien nog wel beroemder dan het boek zelf. Droom van de rode kamer Cao Xueqin 100 miljoen. De Chinese roman Droom van de roder kamer beschrijft de opkomst en ondergang van een familie ten tijde van de Qing dynastie. Het boek werd voor het eerst gepubliceerd in 1791, en is nog steeds populair. Hele studies worden er gewijd aan de het boek. De verkoop aantallen zouden zelfs weleens hoger kunnen zijn dan de gegeven 100 miljoen, zeker als je bedenkt dat het komt uit een land met 1.3 miljard inwoners! Tien Kleine Negertje And Then There Were None Agatha Christie 100 miljoen. In het Guinness Record boek staat Agatha Christie vermeld als meest verkochte auteur aller tijden.
Bruna.nl Bruna boeken Top 100 Online boeken bestellen bij Bruna Bruna.nl.
De Bruna boeken Top 100 is een speciale collectie van de best verkochte boeken van dit moment! Wij hebben de meest actuele en bestverkochte boektitels hieronder voor je verzameld. En als extraatje van Bruna: je hoeft geen verzendkosten te betalen!
Plazilla Cookie.
Ook gaat u dan akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de bovenstaande genoemde doeleinden. Meer informatie over deze verwerking van persoonsgegevens kunt u vinden in de toepasselijke privacyverklaring.
De tien meest gelezen boeken ter wereld Nijhof Lee Blog.
Het schrijven van de Bijbel vond plaats over zestien eeuwen, en het is een indrukwekkende verzameling van 66 boeken met goddelijke boodschappen. Auteur editor Geplaatst op juli 29, 2016 juli 16, 2016 Categorieën Blog, Boeken Tags beste boeken, meest gelezen, top 10, top boeken Berichtnavigatie.
Top 100 meest gelezen boeken Discvr.
De 100 door bezoekers van Discvr meest gelezen boeken allertijden. Discvr update deze lijst elke nacht. 1 De Da Vinci code. Dan Brown 8 1. 2 Het diner. Herman Koch 7 6. 3 Mannen Die Vrouwen Haten. Stieg Larsson 8 0.
bol.com Boeken top 10 De beste boeken van dit moment.
Onze boekenredacteur Janneke heeft de mooiste boeken voor je uitgezocht die je als boekenliefhebber zeker gelezen moet hebben. Ook leuk: alle boeken uit de algemene top 10 hebben gratis verzending! In deze top 10 boeken niet gevonden wat je zocht?
10 meest gelezen boeken ter wereld NRC.
Vat dus de top 10 van de meest gelezen boeken ter wereld in een kleurrijke staafdiagram, zoals Jared Fanning deed, en je krijgt een prachtig overzichtelijk resultaat. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
De Bestseller 60, de bestverkochte boeken wekelijks op een rij.
2e week vorige week op 6 Voetbal Inside 1999, ISBN 9789048842377. Informatieven stukken en ongezouten meningen over muziek, politiek, geschiedenis, reizen, sport, eten en het eeuwige racisme. 1e week vorige week niet in de lijst Uitgeverij De Kring 1850, ISBN 9789462970809.

Contacteer ons