Zoeken naar boek pensioen humor

boek pensioen humor
Boek: Het leven na uw pensioen Geschreven door Cor Nelisse.
Fictie en verhalen. Humor en cartoon. Het leven na uw pensioen. Cor Nelisse Boek paperback. Bijna of net met pensioen? De mooiste tijd van je leven begint nu! Dit boekje zal je helpen om je pensioen zinvol in te vullen.
Welverdiend Persoonlijk en origineel cadeau, boek over pensioen.
En de gepensioneerde wordt helemaal in het zonnetje gezet; zijn of haar naam wordt op en in het boek verwerkt. Persoonlijk boek met de mooiste uitspraken over pensioen, geluk, toekomst en vrije tijd. Het cadeau voor de man of vrouw die welverdiend met pensioen gaat.
Niels: Uitermate" leuk, nuttig en met veel humor doorspekt" Reis rond de wereld in je beste jaren.
Niels: Uitermate leuk, nuttig en met veel humor doorspekt. Olaf: Bijzonder dat een boek over het pensioenstelsel ook leuk kan zijn. Patrick: Boeide tot het einde. Rafiline: Lachend met pensioen. Rob: In drie dagen aan het zwembad met een glimlach gelezen.
Het leven na uw pensioen Paperback Cor Nelisse Boek Bruna.nl.
Op dit moment ben je nog helemaal blanco, maar na het lezen van dit boek weet je precies wat er achter de geraniums van je verwacht wordt. LET OP: Het leven na je pensioen is een grappig blanco cadeauboek. Door de lege pagina's' wordt duidelijk dat het leven na uw pensioen nog volledig open is.

Contacteer ons