Zoeken naar Groningen Boek

Groningen Boek
van der Velde Home.
U kunt een boek ook afhalen in een andere winkel dan waar een boek op voorraad is. Hierbij is de levertijd doorgaans 2 tot 3 werkdagen. De winkels van Van der Velde. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels in Friesland, Groningen en Drenthe.
Fleur van Groningen schijft over hoogsensitiviteit: Ik" voelde mij een freak."
Sinds haar boek Leven zonder filter is uitgekomen, ontvangt de Vlaamse auteur Fleur van Groningen 1982 aan één stuk door mails. Berichten van mensen die veel aan haar boek hebben gehad en het niet willen uitlenen omdat ze het moment opnieuw willen kunnen lezen.
Groninger boeken Boeken uit en over Groningen.
Igor Wijnker: Rock City 2349, incl. 100 jaar Tuinwijk Groningen 939, incl. Hervonden Stad 2017 1274, incl. Zuidwending in beeld 1877, incl. Albertus in Beeld 2783, incl. Albert Buursma: Caritas in verandering 2736, incl. Groningen Ommeland 50. Groningen Stad 39.
Boeken over Groningen, stad en land, nederlandstalig boukenkist.
Schitterend boek over de oudste lijnrechte grens ter wereld: de grens tussen Drenthe en Groningen, van Groningen naar Ter Apel, met bijdragen van vooraanstaande auteurs. 168 paginas, rijkelijk gelardeerd met illustraties in full color ISBN 978 94 625 8099 2, uitg.
Leven zonder filter Standaard Boekhandel.
Meld het ons. Door dit boek begrijp ik mezelf veel beter en dankzij de wijze lessen van de schrijfster Fleur van Groningen weet ik ook hoe ik met mezelf moet omgaan.Het boek is niet alleen een eyeopener het is ook een doeboek.
Uitgeverij Passage De mooiste boeken over Groningen.
De mooiste boeken over Groningen. Groningen is mooi, wij maken er mooie boeken over. Dat is het motto waaronder we voorjaar 2013 onze Groningana nog eens extra onder de aandacht brengen. Op vele toeristische locaties in de provincie Groningen vind je dit voorjaar onze speciale folder daarover.:
Het Groningen Boek 3de druk WBOOKS.
Het is een toegankelijk en handzaam bladerboek dat de lezer meevoert naar typisch Groninger zaken uit heden en verleden. In het kort: Het Groningen Boek 3de druk. Het Groningen Boek geeft een kleurrijk beeld van het rijke verleden van de stad, de provincie en de Groningers.

Contacteer ons